Now Reading
Solar Music Library Live @ Υπόγειο | 1 Nov/16

Solar Music Library Live @ Υπόγειο | 1 Nov/16

AFISA23OCTYPOGEIO72 1

Εντάξει επειδή είστε όλοι χαμένοι στο σύμπαν σας, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε και συνέντευξη με SML coming soon! Ακούστε λοιπόν και ελάτε προετοιμασμένοι… για συμπαντικό χαμό!

Ρε Κάππα.. τον Ψύκτη.

Όταν το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble εντόπιζε πως κάτι βρέχει προς τα πάνω στον πλανήτη της Ευρώπης, γνωστό πλέον και ως το Φεγγάρι του Δία, μάλλον αγνοούσε μια δίτροχη μηχανική σκιά να εξέρχεται από την σκοτεινή πλευρά του Φεγγαριού.

Όταν στη Γη απλά χάζευαν Πίδακες, οι Solar ήδη γυρνούσαν προς τα πίσω, και όταν στη Nasa κούρδιζαν κιάλια για να δούνε που το βρήκαν το νερό ‘κει πάνω, o Wonder Boy, ο Soto Moto, ο Obi και ο Kappa το’ χαν βάλει ήδη σε μπουκάλια για τον δρόμο, μαζί με το πρώτο δείγμα γραφής τους, τυπωμένο σε μωβ και μαύρο βινύλιο, μάλλον επειδή δεν γινόταν να βγάλουν μουσική σε VHS, τι να κάνουμε;;

Απ’τους ωκεανούς του υπεδάφους της Ευρώπης λοιπόν, απευθείας στο Υπόγειο της Μελενίκου, Τρίτη 1 Νοέμβρη, το Υπόγειο πλημμυρίζει από Subsurface Oceanic Head Grooves, Υβριδικό – Funk και διαKοσμικές λούπες σαν να πατάει το Curiosity πάνω σε περούκες Afro ενώ παρκάρει στον Άρη, με πνεύμα Low-Fi, Sci-Fi μα κυρίωςCome-On-Dance-Don’t-Be-So-Shy-Fi, φτιαγμένα για αμετανόητους καρεκλοκέφαλους που ξεπέρασαν την Disco και το ρίξανε στο SpaceRock και στα Soundtracks.

Τρίτη 1 Νοεμβρίου, με το S/T βινύλιο των Solar Music Library σε πρώτη οπτικοακουστική παρουσίαση, υπό το φως πολλών κιλών Watt, φώτα σε γιγάντιες στήλες και σε διαβολικά μοτίβα που θα επανασυστήσουν τον λαό, έναν – έναν, με το υποσυνείδητο του. (…και θα τον στείλουν στο merchandise να πάρει τον δίσκο που, αλήθεια, αν τον παίξεις ανάποδα μπορεί και ν’ ακούσεις τον Obi-Wan Kenobi να φωνάζει Hit it and Quick it)

Τρίτη 1 Νοεμβρίου και η ανθρωπότητα χαζεύει εδώ και ένα μήνα στα γ*****δια, ενώ οι Solar έχουν ήδη πιάσει Υπόγειο. Μα, in a galaxy far far away, κάτι ξεχάστηκε ανοιχτό.

Ρε Κάππα.. τον Ψύκτη.

Τρίτη 1 Νοεμβρίου, SML live@ Υπόγειo

Πόρτες ανοίγουν στις 9 / Είσοδος: 2






What's Your Reaction?
Buy me
0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

We are part of the Keychange movement!

© 2023 giveitaspin.gr | All Rights Reserved.

Scroll To Top
X